Finaalit melottu

Tänään oli MM-kilpailujen viimeinen päivä ja vuorossa oli finaalit. Suomalaisia ei tänään vesillä nähty, mutta seurattavaa riitti kun jokaisen sarjan maailman viisi parasta meloivat maailmanmestaruudesta. Katsomot olivat tupaten täynnä ja tunnelma oli todella hieno.  Tarkat tulokset löytyvät kisasivuilta.

Katsomot olivat aivan täynnä
Naisissa voittoon meloi Emily Jackson. Naisten ennakkosuosikki Adriene Levknecht putosi yllättäen semifinaaleissa joten kilpailu oli tasaista.

Emily Jackson

Naisten finaaliviisikko juhlii kisan jälkeen
 Miesten todella kovatasoisen finaalin voittoon meloi kukapa muukaan kuin Dane Jackson USAsta ja näin uusi mestaruutensa. Voittoranin pisteet olivat uskomattomat reilu 1600 pistettä! Dane otti maailmanmestaruuden myös C1-sarjassa jossa melotaan polvillaan yksilapaisella melalla. Toiseksi meloi Mathieu Dumoulin Ranskasta ja kolmanneksi Nick Troutman kotikatsomonsa edessä.

Nick Troutmanin iso panam

Mitalikolmikko kisan jälkeen

Tänään on vielä vuorossa palkintojenjako ja päätösjuhlat. Huomenna suurimmmalla osalla Suomen joukkueesta alkaa kotimatka ja pari jää matkaamaan Kanadaan vielä pariksi viikoksi. Seuraava koitos maajoukkuemelojilla on parin viikon päästä ensi vuoden EM-karsintakisat Kymijoella!

Kommentit