#huhhellettä

Helleaalto on vihdoin saapunut Suomen maaperälle, mikä tarkoittaa jokien virtaamien laskua. Kymijoen virtaama on ollut erittäin korkealla alkukesän, joten virtaaman lasku, sekä vedenlämpötilan nousu noin 20 asteeseen saa monen melojan suupielet korviin. Osa maajoukkueesta onkin siirtynyt Pernoolle ottamaan aurinkoa, ja harjoittelemaan täydellisen frisbeeheiton salaisuuksia.

Välillä kerettiin myös melomaan.

Uusia liikkeitä harjoitellessa niinsanotusta ''valmentajan silmästä'' on suuri apu. Stopparissa pyöriessä olo on välillä verrattavissa pesukoneeseen, joten oikeat liikeradat on usein uusissa liikkeissä vaikea hahmottaa.

Koutsi hoitaa


MM-kisajoukkue on valittu, ja karkelot lähestyvät vauhdilla. Vaikka edellisissä kuvissa esiintyvä hontto on allekkirjoittajan mielestä yksi Suomen helmistä, on Garberatorin ja Kinkkubingon vertaileminen mahdotonta. Koskimelonnassa ei indenttisiä pelipaikkoja ole, ja samankaltaisenkin ''spotin'' löytämiseen joutuu usein käyttämään aikaa. MM-kisojen ollessa siis nopealla aallolla, ei honttoliikkeiden treenaamisella nousta palkintopalleille. Tuomas, Anni ja Heikki kävivät siis ahkerasti myös ylävirrassa hiomassa aaltoliikkeitä. Vaikkei Kymijoelta ainakaan vielä ole löytynyt Garberatorin tasoista aaltoa, eivät harjoitukset pienemmälläkään aallolla hukkaan mene.

Tuomas ja Heikki Tormivirralla.

Kommentit